Laks og Havørred fluer.

De fleste af disse fluer er bundet på rør, det giver god mening da man tit fisker langs bunden når man fisker laks og derved skader man ofte sin krog, så det bedste er rørfluer da man så kan skifte krog uden at smide fluen væk. Rørfluer er også fantastiske på kysten da der ikke skal kasseres fluer pga.. rustne kroge. Rørfluerne er også super gode ophænger fluer, da de ubelastede af slagsen nærmest svæver i vandet, under et spinstop, det er nærmest som om at plastrøret flyder i saltvandet.

Astrid sokken.

En Lakseflue til de danske Lakseåer opfundet af Daniel D. Holm. Den er belastet både med en metal Bead og Metal Conehead til at få fluen ned til fisken og for at fiske modsat bred fra start, hvilket bare virker.

Astrid Variant “Astrid Gold Plug”.

En af de tunge drenge i boksen, denne flue kommer bare ned i en fart, det er en variant på Astrid fluen, denne er ca. 30% tungere.

Tilda sokken.

En Lakseflue til de danske Lakseåer opfundet af Daniel D. Holm. Den er belastet både med en metal Bead og Metal Conehead til at få fluen ned til fisken og for at fiske modsat bred fra start. Denne flue er ved allerede at have opnået kultstatus ved de danske lakseåer.

Beiss Fluen.

Et gennemtestet mønster der har fanget utallige Laks, men den har landet uhyggelig mange havørreder undervejs. Den er bundet på en US Tube for at give den vægt, så den kan komme ned til fisken, samtidigt fisker den også så snart den rammer vandet på modsatte bred. Dette nordjyske mønster er en gammel gennemtestet klassiker, der har fanget tusindevis af fisk igennem årene.

Beiss fluen Variant “grøn Beiss”.

En Variant af Bejsfluen som også bare virker, denne er lavet med lidt ekstra rør bagtil, så man kan montere scilicone krogstyr.

Hairy Mary.

Klassisk lakseflue, denne flue har hærget de jyske åer gennem generationer. Den er bundet på en US tube, så den er vægtet for at komme hurtigt ned.

Sort og Orange Plug.

I de sidste år er der set mange nye fluer der er fyldt med alt muligt metal for at vægte dem, de fisker meget bedre i starten af dit drev, da de kommer ned med det samme og ikke skal helt ud midt i Åen før de er nede ved fisken. Sort og Orange farver har altid været gode laksefarver.

Dette er en tung flue, da den er bygget op med metal i form af en donut perle, en kugle og et conehead. hvilket giver en vægt på 0,90 gram, den synker hurtig ned til bunden….

Sort og Orange Light.

Den samme som sort og orange plug, denne er bare uden nogen form for vægtbelastning, så den kan fisken højt i vandsøjlen eller i meget lavt vand. sort og Orange er også gode laksefarver men havørrederne hugger også gerne på denne kombination.

Sort og Rød Light.

Denne flue er uden vægtbelastning. sort og rød er gode laksefarver men havørrederne hugger også gerne på denne kombination, så det virker bare.

Den blå.

Denne flue er uden vægt belastning. Den svæver gennem det lave vand og lokker fisken.

Brenda på rør.

Brenda fluen af Ole Monrad er nok en af de bedste fluer der er opfundet i mange år, den er her konverteret til rørflue, der er lidt belastning i form af et metal Conehead.

Flammen på Rør.

Flammen er et godt mønster der har mange fisk på samvittigheden, her er den bundet på rør med kugleøjne, det får den lidt ned i vandet, dog vil den komme ind med kugleøjnene ned mod bunden, da den tungeste del er nederst, men den fisker bare som en drøm, hiv den hurtigt gennem vandet, så skal havørrederne nok hugge på den, hvis de er på pladsen.

Grå Frede Streamer.

Kongen over kystfluer er her konverteret til en rørflue, denne streamer variant er 40mm lang. Dette mønster er en sikker vinder.

Mickey Finn US tube.

En gammel klassiker, der virker.. Den er bundet på en US tube, så det er en tung flue der bare kommer ned.

Rød sort hårvinge.

En storfangende hårvinge flue, den er med sort og rød krop, røde hackler og sort hårvinge og afsluttet med et conehead.